16 maart: Amanda Simons

Zaterdag 16 maart | deur open 20:30 | aanvang 21:00

“Come Home” is een live concert van de Vlissingse zangeres Amanda Simons en haar Zeeuwse band. Allen groeiden op in Zeeland, verfijnde hun professionele kunsten door heel het land en komen nu terug naar huis, naar Zeeland. Het concert zal een mix zijn van covers en originele muziek, met een interactieve sfeer waarin de live band en het publiek nauw met elkaar in contact staan. Dit evenement biedt de gelegenheid om te dansen en te luisteren, en het publiek te verenigen in de genres disco, soul, funk en R&B.
Amanda’s muziek spreekt zowel jong als oud, en alle leeftijdsgroepen daartussenin aan. Het repertoire omvat bekende hits om mee te zingen en originele nieuwe nummers om te ontdekken en te inspireren.

Al vroeg in haar carrière heeft Amanda podiumervaring opgedaan als finalist van Kinderen voor Kinderen, waar zij Zeeland vertegenwoordigde. Tijdens haar studie werden linken gelegd tussen de Randstad en Zeeland door ambassadeur te zijn van de Kunstbende.
Na haar studie aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts te Amsterdam heeft ze zichzelf in Nederland op de kaart gezet als all-round artiest. Alleen al het afgelopen jaar stond ze op grote podia waaronder Ahoy Rotterdam, Formule 1 in Zandvoort, de VEGAS show van Hans Klok en diverse luxe Prive-evenementen in binnen en buitenland. Amanda heeft haar eigen unieke muzikale stijl ontwikkeld met originele nummers die de luisteraar raken. Haar performance richt zich op interactie met het publiek en de combinatie van zang en dans.

Tickets hier te koop

Voorverkoop €10,- | aan de deur €12,-

Podium De Piek
Hellebardierstraat 13 Vlissingen