zaterdag 29 juni : Piekstroom Presents: Mart Hillen + Vintage Vinyl Disco Show

zaterdag 29 juni / deur open 20:30 / aanvang 21:00

#1  – Mart Hillen

In zijn nieuwe theaterprogramma #1 speelt gitaarvirtuoos Mart Hillen zijn favoriete nummer 1-hits. Wat is het populairste kerstlied? Welke Nederlandse nummers stonden bovenaan de hitlijsten in het buitenland? Wat hoor je op begrafenissen en met welke muziek vrij je graag?

Mart vertaalt de emotie en energie van deze nummers naar zijn gitaar, zo ontstaat zijn manier van spelen. Hij laat zijn gitaar grommen, huilen en zingen. Het is een bas, een piano en een drumstel in één. Mart weet zijn gitaar als een band te laten klinken, maar heeft soms maar een paar noten nodig om een verhaal te vertellen.

Hits; muziek waar heel veel mensen van houden. In #1 speelt Mart ze op één gitaar, vertelt hij het verhaal over de nummers en waarom hij ze te gek vindt.

Aansluitend draait de Vintage Vinyl Disco Show de meest dansbare underground pareltjes, guilty pleasures en bijna vergeten hits uit hun platenkast.

Tickets voorverkoop 12,50 Aan de deur 15,-

Podium De Piek
Hellebardierstraat 13 Vlissingen