vrijdag 14 juni: Metal for Meals met Jørmungandr, Inherited en Unchained

vrijdag 14 juni | Deur Open 19:30 | Aanvang 20:00

Metal 4 Meals is een metal event voor het goede doel: Voedselbank Walcheren. Tijdens dit avondvullend programma van 3 bands en een lootjes actie is het doel om zoveel mogelijk geld en houdbare producten te kunnen ophalen voor het goede doel, en de bezoekers een onvergetelijke avond te laten beleven.

**Jørmungandr **
Jørmungandr is 4 man sterk, houden van metal en mythologieën. Jørmungandr staat voor de aardslang uit de Noorse mythologie, hier schrijven zij onder andere ook eigen nummers over. Deze band belooft even spectaculair te worden als hun mythologieën doormiddel van echte trash metal.

**Inherited **
Inherited is een Zeeuws Vlaamse band die bestaat uit 5 nog jonge gasten. Van hun jonge leeftijd is niks terug te vinden in hun spel. De jongens beheersen hun instrumenten alsof ze veteranen zijn en de muziek is een volwassen mix van oldschool trash- en groove metal met een moderne twist.

**Unchained **
Unchained is een nieuwe band die bestaat uit vier jonge gasten uit Zeeuws-Vlaanderen. Deze jongens richten zich vooral op groove- en nu metal. Tijdens dit event zullen zij zowel eigen nummers als covers spelen.

Tickets €10,-
Tickets hier te koop

Podium De Piek
Hellebardierstraat 13 Vlissingen