zaterdag 1 juni: Jampot XL met Dax Hovius, Grainbait & Sam de Jongh

zaterdag 1 juni | Deur open 20:30 | Aanvang 21:00

Dax Hovius
Dax is een 18 jarige Artiest uit Zeeland. Met zijn liefde voor zowel oude als nieuwe muziek is de muziek van dax een goede mix van beide, met inspiratie bronnen als Elvis, Billy Idol maar ook Harry Styles en Stephen Sanchez. Dax zijn muziek is de definitie van een “late night drive” en valt onder het genre pop/rock. De sing and songwriter uit Zeeland is hard aan de weg aan het timmeren en wil volgend jaar zijn eerste EP releasen.Dax is een 18 jarige Artiest uit Zeeland. Met zijn liefde voor zowel oude als nieuwe muziek is de muziek van dax een goede mix van beide, met inspiratie bronnen als Elvis, Billy Idol maar ook Harry Styles en Stephen Sanchez.
Dax zijn muziek is de definitie van een “late night drive” en valt onder het genre pop/rock. De sing and songwriter uit Zeeland is hard aan de weg aan het timmeren en wil volgend jaar zijn eerste EP releasen.

Grainbait
Het rocktrio Grainbait uit het Zeeuwse Tholen weet naadloos elementen van bluesrock, hardrock en grunge te mengen en creëert zo een repertoire dat resoneert met het verleden en tegelijkertijd de moderne luisteraar weet te boeien. Met ritmische gitaarpartijen, krachtige vocalen, subtiele orgelgeluiden en een strakke dreunende ritmesectie creëert Grainbait een onmiskenbare rauwe rocksound. De band schuwt ongebruikelijke maatsoorten niet, waardoor hun muziek een eigenzinnige twist krijgt. Sinds 2022 heeft Grainbait serieus een weg naar de podia gevonden. Met de release van hun nieuwe single ‘Fly Like an Eagle’ en het winnen van Podium-Z en de T-strijd finale, heeft het Zeeuwse trio eerst zijn stempel gedrukt in Zuid-West Nederland. Hun energieke en gedurfde aanpak belooft een boeiende reis door de wereld van de moderne Rock, waarin GrainBait zijn unieke stempel op de muzikale horizon achterlaat.

Sam de Jongh
Als eerst zal onze eigen Sam de Jongh de spits afbijten met een vette performance.
Sam is een zeer muzikaal talent. Hij speelt verschillende instrumenten en als songwriter schrijft hij zijn eigen nummers. 

Ook is hij een bekende bij de Jampot, hij is onderdeel van onze harde kern aan muzikale jongeren. Met zijn muzikale talent heeft hij o.a. deelgenomen aan Podium-Z en kunstbendezld.

Kortom, dit wil je niet missen!

Entree €6,-

Tickets

Podium De Piek
Hellebardierstraat 13 Vlissingen