zaterdag 14 December : Hormones Celebrating 50 years of Ramones!

zaterdag 14 december | deur open 20:30 | aanvang 21:00

Yo, maak je klaar voor een keiharde trip down memory lane met de Hormones, de ultieme Ramones tribute band die je terug slingert naar de gouden dagen van de punk. Deze band is geen wannabe kopie; het zijn de echte punkrock veteranen die de rauwe energie en het ongefilterde geluid van de eerste punkgolf opnieuw op de kaart zetten. Met hun “1 2 3 4; Hey, Ho, Let’s go!” staan ze klaar om elke zaal op z’n kop te zetten.

Sabbie Hormone: Frontvrouw met Ballen

Elke punkband heeft een badass frontvrouw nodig, en Sabbie Hormone is the real deal. Met een stem die door merg en been gaat en een energie die je niet kan negeren, trekt ze je het punkgeweld in. Sabbie’s geschiedenis met bands als Stanton Dean, StinksisterS, en Chihuahua Pearl/Jailtat heeft haar meer dan klaargestoomd om de Hormones naar ongekende hoogtes te leiden.

Eddie Hormone: Het Drummonster

Achterin de gelederen houdt Eddie Hormone de boel strak met een drumgeluid zo vet dat je het bijna kunt grijpen. Deze kerel is een machine, een onstopbaar beest zodra hij losgaat. Met roots die teruggaan naar de Haagse punkscene met Durango en nu rockend bij Human Beanz, is Eddie de stuwende kracht die de Hormones nodig hebben.

Sandie Hormone: Basgod

Op de bas is Sandie Hormone de ruggengraat van de band, pompend op zijn P-bas alsof zijn leven ervan afhangt. Deze gast is een levende legende, met vingers die sneller zijn dan het licht en een speelstijl die net zo rauw is als het genre zelf. Zijn tijd bij bands als Muffdriver, The Stiff, en Alvarez laat zien dat hij weet hoe je een show neerzet.

Tonie Hormone: Gitaarheld

Tonie Hormone is de gitarist die geen angst kent, met riffs die inslaan als bliksem en een podiumaanwezigheid die je niet kunt negeren. Deze dude is een beetje gek, springt zonder twijfel het publiek in om de chaos van dichtbij te voelen. Met een verleden in Deaf Minds, De Haagse Hopjes, The Stiff, en Durango weet hij hoe je een onvergetelijke show geeft.

Vier de Punk met Hormones

Sluit je aan bij de Hormones voor een explosieve viering van punkrock, ter ere van het 50-jarige bestaan van de Ramones. Deze band blaast de legendarische hits en de ontembare energie van punklegendes nieuw leven in, en jij bent uitgenodigd voor het feest. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de punkgeschiedenis. Met de Hormones aan het roer is het altijd tijd voor “Hey Ho, Let’s Go!”

Entree voorverkoop €12,- | Entree aan de deur €15,-

Kaartverkoop hier

Podium De Piek
Hellebardierstraat 13 Vlissingen